Tuesday, August 31, 2010

alhamdulillah

Alhamdulillah aku baru jek habis wat keje aku menghabiskan 11 files patient untuk di bawa ke lembaga penapisan sebab ATM..
utk sekarang aku berkerja sementara menunggu aku di 'posting' kan ke hospital selepas raya nih..kerja di cawangan kesihatan umum, Bahagian Perkhidmatan Kesihatan kat area kl..
aku pon berharap aku dapat gaji cepat sbb aku nak kene prepare duit raye..hehe..
ape lagi ekk..itu je la kot..tak dok idea..boringg...

No comments:

Post a Comment