Tuesday, April 6, 2010

I'm KPTN DR NOR SYUHADA


Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah, akhirnye segala penat lelah dan tangisan air mata berbuah hasil yang tak terhingga nikmatnya...semua kehendak Allah..terima dengan redhaaaaaa...aminnn

skang nih mcm2 nak kene settle..nak melapor diri ke mindef, nak itu nak ini...sumeee nak watt...tak tau nak ungkap dengan kata2...terima kasih buat mak n abah yang tak putus2 berdoa dan melayan kerenah anak dara mereka nih..hehehe.. juga buat adik beradik tercinta, abelong dan isteri serta adik2 ku, ahmad humaizi dan nuraihan hannah yang sentiasa menceriakan hari2 ku..

dan juga buat kawan2 yang sentiasa memberi semangat dan dorongan..terutama encik sahabat, walaupon kite salu ade selisih faham,tapi awak tak juge putus mendoakan saye, menggalakkan saye study..terima kasih jadi sahabat susah senang..

juga terima kasih wat lecturer2 yang membantu tanpa henti utk menjadikan aku doktor yang selamat di luar sane insyaAllah..Dr mohazmi terutamanya, banyak bagi tunjuk ajar dan dorongan..dan juga para penyelia kolej, pengurusan kolej ke -6 dan makcik2 dewan makan yang dah 6 tahun bagi aku makan sedap..saye ske masakan ayam masak halia mak cik2..nak blaja masak...

dan juga, kenangan terindah utk skuad skuasy 6th, dapat tempat pertama dalam sukmum n kedua bagi group pompuan..

macam terima anugerah plak ucapan aku nih..hehehe..

3 comments:

  1. alhamdulillah.... good luck my dear dr syuhada

    ReplyDelete
  2. syud, tumpang gembira utk awk jugak.. may i'll be able to join the club soon, amiin..
    congratz!!

    -azizah-
    yg xmo log in blogger takot sangkut lama2 berblog..hehe

    ReplyDelete