Thursday, January 28, 2010

oh yeah!~

dari 2004 sampai 2010..aku masih kat 6th college..mcm2 aku lalui kat cni..banyak gak sumbangan dari segi kerahan tenaga dan juga bahan buangan sisa kendiri :P

sepanjang nak 6thn aku kat sini..mmg patut la aku dok 6th =6 tahun..hehehe..
sayang 6th..tapi ade gak tak ske skit sebanyak..tapi telan je la mane pahit..yang manis kene ingat sampai mati..

kejayaan ade gagal pon ade..sume ajor aku cam ne nak jadi manusia yang terbaik dalam muka bumi Allah nih..tapi tahun 2010 nih aku harap sangat2..tahun paling cemerlang gemilang dan terbilang dalam idop aku..

1. aku nak lulus exam final mbbs seterusnye bekerja kat hospital manjung..
2. sok aku harap 6th akan menang final squasy..
3. berharap gak semoga aku dapat kejayaan bermain bowling wakil kolej..
4. menjadi anak yang paling membanggakan mak n abah aku..
5. semoga aku punye biasiswa di lanjutkan..tak le kne bayor yuran n duit sendiri, ahaks~
6. semoga segala urusan dunia dan akhirat berjalan lancar~ moga ade gak cinta manusia utk aku..kalo ade..2011 nak kawin da..kekeke (gelak gatal)
7. nak jugak meningkatkan iman..mencari redha Allah..amin~

jia yo! chayok!gambateh....berusaha utk NOR SYUHADA DIN MUSTAFAHA

1 comment:

  1. aku ameenkan doa ko. agar semuanya bisa dicapai..go go syud!

    ReplyDelete