Sunday, May 31, 2009

@seratas batch 17 mini reunion:)@







yeeaa!!!alhamdulillah dapat gak jumpe kawan2 skolah lame hari nih..mmg syookkk bangat dapat jumpe diorang..pagi tadi lama kol 10pagi nisha datang UM amek aku utk ke tempat reunion kitorg yang dijanjikan..di Sunway Piramid, USJ..

Dalam 10.22 pagi kitorg sampai kat sane..aku tanya nisha baper ramai yang join..nisha kate tak pasti..mungkin dalam 10orang je..mungkin kurang...aku kate..mungkin 15 orang ade...then sesampai je kat sane..aku dah mula rasa lapo..nasib baik aku bawak roti big apple yang EMa bagi kat aku..hikhik thanks ema..ko bg big apple habis aku balun..cedap!

then nisha lapo lagi..ingat nak layan Subway..nisha tingin..aku tak pernah makan..tapi mahal la plak utk 6inch punye sandwich rm7.50..then nisha decide cari McD..nisha kate kat Sandakan tak de McD..nisha teacher kat Sandakan..tapi orang KL..nih balik cuti sbb nak konvo n cuti skolah..

sampai kat McD, terserempak n anis fadhilah..lame tak jumpe die..dah tembam..ade gak same die..encik ahmad shakir..aku tak beper rapat n die nih..so mule2 tak ingat name die..sembang2 je la..layan..die pon ramah..aku dengor dak2 nih panggil die Cat2..cam kucing..aku pon tanye die name die penuh..ceh ceh..pandai plak aku wat2 tau name die..then sampai plak si izwan..ntah bile sape kontek die pon aku tak tau..hahaha

tunggu plak naemah..die datang n anak buah die, shamsuriati(sham) n fadhilah abdullah (ila)..dah bertambah orang dah..then tunggu plak naneen.sampai plak si izyawati dengan adiknye si hanum.then sembang2 la kitorg..mcm2 sembang..sembang punye sembang..lapo plak..tak pikir nak makan kat mcD sbb tak puas la..jadi kitorg plan nak makan nasi je..konon nak makan kat chicken hartz..tapi mahal sgt buffet die..so kitorg tukar pegi the chicken rice shopppp...


ok gak la set die..beli set utk 6 org makan..amek 2 set..keseluruhan datang waktu tuh dalam 12org..then datang pulak si Syikin n Leen..lagi bertambah ramai..habis makan sampai plak si Anis Amirah..tapi die tak join makan..die dah makan kat umh..sembang2 lagi..dah kat kol 2 aku pon kate jom la kite bertolak ke tempat boling..then tibe2 plak si MAel datang..hahaha..dah ramai datang..14 orang..15 orang semuanya termasuk anak buah naem..

solat dulu, pastu gi main boling..ramai orang weekend nih..jadi kene la tunggu turn..waiting list nasib baik tak panjang..kalo tak hancur musnah la impian nak main boling..dapat la main 1 game..aku group n izwan,sham n adik yaa..hanum..nisha plak genng n mael,ilah n naneen..lagi satu group plak, naem,leen, cat n yaa..anis tak mo main sbb die kate kalo die main masuk longkang..ala boring la anis nih..tapi bagus gak anis jadi photographer..hehehe..

dalam permainan, group aku mendahului..sbb group kitorg ade player boling..si izwan..hahaha..aku pon lei tahan main..so kitorg batting kalo group sape kalah blanje minum air..aku plak dalam team aku mule2 aku mendahului..pastu izwan tak pueh hati..die pon nak bett n aku..kalo aku kalah blanje minum air..ok la..tapi at last aku kalah di tgn die beza 10 pin..kecewa btol..die main tektik kotor kacau aku punye focus..last balingan kosong..telur ayam..cett jht toll wannn....huwaaa..

after that ltangkap2 gambar..jalan munuju ke maple..syikin dah balik sbelom main boling, naneen plak after main boling..sembang sambil minum2..si izwan dok tanye aku korek rahsia mcm mane aku lei main ok gak la..salu ke aku main boling?hahaha..mane de salu..setahun 2 kali je kot..time kasih wat encik xxxxxx sbb ajar aku main boling n cara main boling n betul..time kasih awak..hehehe..pasni nak join wan main boling la..encik xxxxxx jarang nak ajak kite main boling..main n kwan2 die je...dalam kol 6.15pm kami pon bertolak pulang..erm kenangan yang beshhhh n kwan2 skolah..aku n nisha plan lagi nak wat reunion dalam cuti skolah bulan 12 nih..gi karaoke ke, main paintball ke..uhhhh syok bangat..see u there..miss u all..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
list orang yang hadir updated :
1. Nor Syuhada a.k.a syud (medical student)
2. Khairun Nisha' a.k.a nisha (english teacher)
3. Naematul Saadah a.k.a. naem (system officer)
4. Noorfazlinda a.k.a leen (chemistry teacher)
5. Shamsuriati a.k.a sham(system officer)
6. Fadhilah Abdullah a.k.a ilah (tak pasti)
7. Norasyikin a.k.a ikin (tak pasti gak)
8. Naazneen a.k.a naneen (medical student-Yr 4)
9. Anis Fadhilah a.k.a anis (librarian n student)
10. Anis Amirah a.k.a anis (quantity surveyer)
11.Noor Izyawati a.k.a Yaa(becoming teacher)
12. Mohd Izwan a.k.a wan/ungu(student)
13. Ahmad Shakir a.k.a Keq(civil engineering student)
14. Ismail a.k.a Mael(proton engineer)

p/s: tq sham sbb belanje minum..sham bayar separuh dari duit minum tadi..hikhik..

1 comment:

  1. tukar2...aku bkn itu...aku kerja kilang saje.. ngee

    ReplyDelete