Wednesday, April 29, 2009

@bilik tumpangan@

hari nih khamis, aku sure sume org tau..sepatutnye aku kene present utk posting PCM ngan Dr. Sajar..but unfortunately she's very bz with master student exam which is on next week..tak kisahla..kitorg di tugaskan utk stay kat clinic n obverse the MO's doing their job and take note what ever case that come to clinic today..it really good experience and at least i learn something today..and i know what topic that i want to read..i also want to congrate fadzly with his excellent blog which is UM EXTENDER..dapat pujian dari DR SAJAR ngan Prof HAMIMAH lagi tuh..bravo la beb!

erm sebenarnye minggu nih ade 2 orang kawan2 kitorg yang akan menamatkan zaman bujang mereka..tahniah jugak wat Syafiq dan Shahrizan dan pasangan masing2..kedua2 mereka akan mengadakan kenduri pada tarikh yangsame..cume shahrizan aka ijan nikah esok kot..i'm not sure about it..syafiq plak nikah pagi 2hb..

aku, izan dan kawan2 geng aku bercadang nak serbu kenduri nikah syafiq pagi 2hb tuh, then diikuti oleh ijan punye reception ceremony..then after that go to PD..umah norlie...hehehe..norli ajak stay kat PD till monday..so excited sbb noli ajak mandi laut..(lagi itam la aku..) noli kate plak, hari ahad die nak gi masjid tanah ada majlis kenduri kawin kawan hyper..si nabil dan pasangan nye Elo (helwa)..

yeng memeningkan aku skang..disebabkan kenduri2 ini..kwan2 yang dah check out dari UM nih, nak datang..disbbkan aku nih baik lee sgt..sume nak menumpang bilik aku..aku nih kasi je..tapi ade prob la kat sini plak..mcm tak cukup tilam je..hehehe..sian plak kwan2 aku tuh nanti nak tido..hari nih syazwani akan sampai aroud 3-4pm gitu, so tak jadi masalah sbb aku blei amek tilam kat bilik wati..ade tilam spare aku dari dulu..nasib baikla kimah balik hari nih..kalo tak pening aku..then sok la jadi masalah..sbb ifah pon datang nak tumpang tido bilik aku..erm..nasib baik gak settle sbb wati dah balik umah, so aku blei suh ifah tido bilik wati..

fuhhh...then hari sabtu dan ahad..tino dan wati akan menghuni bilk aku..dan bernasib baik la pulak..aku pergi PD tido kat sane..ifah pon..alahai..bilik aku nih jadi bilik tumpangan kawan2 la..kesian kat kawan2 aku..patutkah aku minta bayaran?hehehe..sian kat diorang..tak de sedara mara kat sini nak tumpang berteduh..tak pe la..budi yang baik di balas baik ye tak?nasib baik sume hal bertindih dapat diselesaikan..thanks to wati sbb kasi ifah stay bilik die..wati kate die keberatan skit nak bagi org stay bilik die kalo die tak de..aku tak kisah..aku percya kawan2 aku..asal diorang tak alihkan barang2 aku sudah...

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT IJAN DAN PASANGAN (FADZIL) DAN SYAFIQ SERTA PASANGAN (FIZA).. SEMOGA BAHAGIA KE AKHIR HAYAT..AMIN

2 comments:

  1. aku lah antara org yg tumpang blk syud tu..huhu..memang rindu ar ngn kwn2. 3 weeks kat umah aku dah boring, so tepaksalah berlepak awal kat um ni..

    ReplyDelete
  2. aku da add ko da.tinggal utk ko approve. ko ble post kat blog tu. buat masa ni teck siang join.. hehee

    ReplyDelete