Thursday, December 25, 2008

dari rumah..

assalamualaikum..terasa nak menulis pulak hari nih..adik ku raihan demam..dah 4 hari rasenye..sian die..asyik merengek je..budak kecik baru setahun setengah..tak pandai lagi menyatakan kehendak..jika hendakkan sesuatu hanya menangis..nak cakap kita orang dewasa tak faham..
mak keje..abah pergi laut pancing ikan, semalam abah cakap kat pasar orang kate tak de ikan..tapi dalam peti ais rumahku ada belambak ikan.semalam abah turun ke laut 2 jam, dapat ikan bolos dalam 10 ekor, ikan sebelah n macam2 lagi..itulah rezeki jika kite turun ke laut..dapat ikan yang fresh dan free..hehehe..jangan jeles..hari nih abah turun ke laut lagi..abah ajak G tapi adik ku sorang tuh tak nak pegi..nak jaga raihan kate nye..

3pm -sekarang raihan da ok sket nampak nye..da boleh nak main dengan kitorang, sian die..hai adikku sayang..akak sayang kat raihan..cepat sembuh yer cayang!
cukup kot untuk petang nih..nak solat jap!tak solat lagi..astagfirullah ha

2 comments: